AYDIN / EFELER - Süleyman Demirel Anadolu Lisesi

“Doğadaki Ayak İzlerini Azaltabiliriz” Adlı e-Twinning Projemiz

Kuruculuğunu Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Huriye AYDIN TİBİLLİ ile Azerbaycan’dan Tavuz Paşa Lisesi Tarih Öğretmeni Sarkhan MUSAYEV ‘in yürüttüğü yeni bir eTwinning projesi Kasım ayında çalışmalarına başladı. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Süreyya TELLİ, Malatya/Pütürge Pazarcık Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Rabia FIRAT BOZKURT, Adana /Ceyhan Anadolu İmam Hatip Lisesi Coğrafya Öğretmeni Özgül GÜR, Ordu/Fatsa Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Aytül YAŞAR KARABIYIK, ve İstanbul/Fatih İslam Seçen Bilim ve Sanat Merkezi Tarih Öğretmeni Seyhan PULLUKÇU ortakları arasındadır. Öğretmen ve öğrencilerimizle beraber işbirliği içinde Nisan ayına kadar devam edecektir. Hedefimiz online eğitimlerin konuk eğitimcilerimiz tarafından verileceği, karma grup çalışmaları da yaparak doğadaki ayak izlerimizi nasıl azaltabileceğimize yönelik, öğrencilerimize ve çevremize iklim krizi, küresel ve çevresel sorunlar ile ilgili bir farkındalık yaratacak çalışmalar yürütmektir.

29-11-2023Uzman konuğunuz 19 Mayıs Üniversitesi  Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Yüksel ARDALI ile "Ayak İzlerimizi Tanıyor muyuz" Konulu bir webinar düzenledik.

Yayın: 29.11.2023 - Güncelleme: 05.12.2023 10:05 - Görüntülenme: 109